Telefoon reparatie Nootdorp

Heeft u een defecte mobiele telefoon of werkt deze niet zoals die zou moeten werken betekent het niet gelijk dat u een nieuw toestel nodig heeft. Wij bij MediaGek gaan geen probleem uit de weg en we staan altijd open voor een uitdaging. Uw defecte toestel maken wij weer als nieuw! Wij doen zorgvuldig, uitgebreid en gratis onderzoek zodat wij het probleem kunnen vaststellen en u een reparatie voorstel kunnen aanbieden. Is uw toestel in het water gevallen? Gaat uw toestel niet meer aan? Of zit er gewoon simpel weg een barst in je nieuwe telefoon? Wij van MediaGek Nootdorp beschikken over zeer ervaren experts die voor elk probleem een oplossing hebben.

iPhone reparatie Nootdorp klaar terwijl u wacht

Niemand wilt deze tijd nog zonder telefoon lopen, daarom is het van belang dat wanneer u uw mobiele telefoon repareert, u die weer zo snel mogelijk terug kunt hebben. Meestal kunt u gewoon wachten op de reparatie van uw iPhone. Afhankelijk van de drukte op dat moment kan uw telefoon binnen 120 min gerepareerd worden. Meer informatie over de reparaties kunt u vinden op de website. Tijdens de reparatie kunt u genieten van een heerlijke kop koffie.

Garantie de reparatie

Afhankelijk van het type reparatie of onderdeel bieden wij u de beste garantie. Dit kan oplopen tot 12 maanden, afhankelijk van de kwaliteit onderdeel dat u kiest. Wij hebben namelijk altijd verschillende kwaliteiten, en dus verschillende prijzen.

No cure no pay

No cure no pay zegt al genoeg, blijkt het dat wij niet instaat zijn uw toestel te repareren dan hoeft u ook niet te betalen. Wij vinden namelijk dat u niet hoeft te betalen voor iets wat niet gemaakt kan worden. (uitgezonderd waterschade reiniging)

Een nieuwe telefoon kopen

Blijkt het nou dat uw toestel niet meer te repareren is, of twijfelt u in de aanschaf van een nieuw toestel, dan kunnen we u hier bij adviseren. Soms krijg je de indruk dat het repareren van jouw iPhone niet de moeite waard is. Dat komt omdat in sommige gevallen het repareren van jouw iPhone in Nootdorp niet goedkoop lijkt te zijn. Toch is het repareren goedkoper dan het aanschaffen van een nieuwe iPhone. Kiest u er toch voor om een nieuwe telefoon aan te schaffen, dan kunnen wij u hier bij helpen. Wij verkopen zowel nieuwe als refurbisched toestellen, en we doen ook aan de inkoop/inruil van uw oude toestel.

iPhone scherm kapot (Repareren in Nootdorp)

Heeft u een ongelukje gehad en is daardoor uw scherm van uw iPhone gebroken? Kom dan naar een filiaal van MediaGek in de buurt van Nootdorp om je iPhone vakkundig te laten repareren door onze experts. Terwijl u kunt genieten van een lekkere bak koffie zorgen onze experts er voor dat jouw iPhone een nieuw scherm krijgt. Wij zullen heel zorgvuldig en snel er voor zorgen dat u weer kunt genieten van uw iPhone.