iPhone 12

iphone 12

Snel en vakkundig jouw iPhone 12 scherm laten repareren? Dan ben je bij MediaGek aan het juiste adres. Dagelijks staan onze specialisten in één van onze drie winkels voor je klaar om ieder probleem voor jou op te lossen.

In de meeste gevallen kun je wachten op de scherm reparatie. Je bent jouw iPhone 12 voor maximaal 90 minuten kwijt. Daarna kun je weer volop genieten van jouw iPhone 12 .

RELAX… WE’VE GOT YOU COVERED

Binnen 90 minuten gerepareerd
Je hebt jouw als nieuw uitziende Telefoon binnen 90 minuten weer terug. Je kan er dus op wachten!
Meer informatie
 • Scherm
  Scherm €319,99

  Een gebroken scherm? Of werkt de Touch van het scherm niet? Dan lossen wij het voor jou op. U ontvangt 6 maanden garantie op deze scherm. Let op! Niet op val- en/of stootschade.

 • Scherm high-kopie
  Scherm high-kopie €199,99

  Een gebroken scherm? Of werkt de Touch van het scherm niet? Dan lossen wij het voor jou op. U ontvangt 12 maanden garantie op deze scherm. Let op! Niet op val- en/of stootschade.

 • Scherm kopie
  Scherm kopie €119,99

  Een gebroken scherm? Of werkt de Touch van het scherm niet? Dan lossen wij het voor jou op. U ontvangt 3 maanden garantie op deze scherm. Let op! Niet op val- en/of stootschade.

 • Achterkant glas
  Achterkant glas €119.99

  Is het glas van de achterzijde van uw iPhone gebroken? Ook dat kunnen wij betaalbaar voor u vervangen.

 • Batterij
  Batterij €89.99

  Gaat uw iPhone sneller leeg dan u gewend bent? Dan is de batterij aan vervanging toe. Terwijl u wacht vervangen wij de batterij van uw iPhone. U ontvangt 3 maanden garantie op de batterij.

 • Batterij kopie
  Batterij kopie €69.99

  Gaat uw iPhone sneller leeg dan u gewend bent? Dan is de batterij aan vervanging toe. Terwijl u wacht vervangen wij de batterij van uw iPhone . U ontvangt 3 maanden garantie op de batterij.

 • Speaker en geluid
  Speaker en geluid €89.99

  Is het geluid van uw iPhone minder goed te horen? Of juist helemaal niet te horen, dan kunnen wij vakkundig de speaker vervangen van uw iPhone. U ontvangt 3 maanden garantie op de batterij.

 • Achtercamera
  Achtercamera €199.99

  Kunt u niet optimaal genieten van het maken van foto’s omdat de achter camera van uw iPhone geen focus heeft of volledig niet werkt? Dan kunnen wij het vakkundig voor u vervangen. In de meeste gevallen wordt de camera vervangen terwijl u wacht.

Staat jouw reparatie er
niet tussen of weet je niet
precies wat er kapot is?
Vraag het onze experts!

Thanks for sharing!

Tot 180 dagen garantie

We staan ​​volledig achter onze service en reparaties.

11 jaar ervaring

Meer dan 11 jaar ervaren in reparatie.

No cure no pay

Is het probleem niet op te lossen? Dan betaalt u niks.

Refurbished toestellen

Kunt u kiezen voor een refurbished toestel.

Heb je hulp nodig of heb je een vraag?