Galaxy J5 (2015)

Snel en vakkundig jouw Galaxy J5 (2015) scherm laten repareren? Dan ben je bij MediaGek aan het juiste adres. Dagelijks staan onze specialisten in één van onze drie winkels voor je klaar om ieder probleem voor jou op te lossen.

In de meeste gevallen kun je wachten op de scherm reparatie. Je bent jouw Galaxy J5 (2015) voor maximaal 90 minuten kwijt. Daarna kun je weer volop genieten van jouw Galaxy J5 (2015).

RELAX… WE’VE GOT YOU COVERED

Binnen 90 minuten gerepareerd
Je hebt jouw als nieuw uitziende Telefoon binnen 90 minuten weer terug. Je kan er dus op wachten!
Meer informatie
 • Scherm
  Scherm €79.99

  Een gebroken scherm? Of werkt de Touch van het scherm niet? Dan lossen wij het voor jou op. U ontvangt 6 maanden garantie op deze scherm. Let op! Niet op val- en/of stootschade.

 • Achterkant glas
  Achterkant glas €24.99

  Is het glas van de achterzijde van uw Samsung gebroken? Ook dat kunnen wij betaalbaar voor u vervangen

 • Batterij
  Batterij €19.99

  Gaat uw Samsung sneller leeg dan u gewend bent? Dan is de batterij aan vervanging toe. Terwijl u wacht vervangen wij de batterij van uw Samsung. U ontvangt 3 maanden garantie op de batterij.

 • Speaker en geluid
  Speaker en geluid €Prijs op aanvraag

  Is het geluid van uw Samsung minder goed te horen? Of juist helemaal niet te horen, dan kunnen wij vakkundig de speaker vervangen van uw Samsung. U ontvangt 3 maanden garantie op de batterij.

 • Achtercamera
  Achtercamera €49.99

  Kunt u niet optimaal genieten van het maken van foto’s omdat de achter camera van uw Samsung geen focus heeft of volledig niet werkt? Dan kunnen wij het vakkundig voor u vervangen. In de meeste gevallen wordt de camera vervangen terwijl u wacht.

 • Voorcamera
  Voorcamera €49.99

  Lukt het niet om selfies te maken of om video te bellen, dan is de voorcamera van uw Samsung aan vervanging toe. In de meeste gevallen wordt de camera vervangen terwijl u wacht.

 • Oplaadconnector
  Oplaadconnector €49.99

  Is het niet meer mogelijk om uw Samsung op te laden of te verbinden met uw computer? Dan zijn er problemen ontstaan bij de oplaadconnector. Deze problemen kunnen opgelost worden door het onderdeel te vervangen. Onze specialisten staan voor u klaar om dat probleem vakkundig op te lossen.

 • Microfoon
  Microfoon €Prijs op aanvraag

  Ben je slecht te verstaan door de persoon waar je mee spreekt? Dan is het vervangen van de microfoon geen overbodige luxe. Een goed en zuiver gesprek is erg fijn. Om dat te kunnen waarborgen dient de microfoon van uw Samsung naar behoren te functioneren.

 • Software oplossingen
  Software oplossingen €24.99

  Loopt jouw Samsung vast of kun je zelfstandig geen hard reset toepassen? Dan kunnen wij dat voor jou oplossen. Ook als de standaard updates niet doorgevoerd kunnen worden, kunnen wij het oplossen door het besturingssysteem opnieuw op te starten. Gemiddelde tijd dat wij nodig hebben om het probleem te verhelpen is circa 90 minuten.

 • Waterschade
  Waterschade €24.99

  Een vervelend ongeluk gehad waardoor jouw Samsung waterschade heeft opgelopen? Dan kunnen wij in eerste instantie jouw Samsung reinigen. Desondanks kunnen er onderdelen defect zijn geraakt door de waterschade. Vooraf de reparatie gaan wij met u overleggen en geven wij een prijsopgaven door. Na uw akkoord gaan wij over tot het repareren of vervangen van de onderdelen. Let op! Om tot een juiste diagnose te kunnen komen, kan deze reparatie in sommige gevallen 24 uur duren.

Staat jouw reparatie er
niet tussen of weet je niet
precies wat er kapot is?
Vraag het onze experts!

Thanks for sharing!

Tot 180 dagen garantie

We staan ​​volledig achter onze service en reparaties.

11 jaar ervaring

Meer dan 11 jaar ervaren in reparatie.

No cure no pay

Is het probleem niet op te lossen? Dan betaalt u niks.

Refurbished toestellen

Kunt u kiezen voor een refurbished toestel.

Heb je hulp nodig of heb je een vraag?