[vc_row][vc_column width=”1/2″][vc_single_image image=”3070″ img_size=”full”][/vc_column][vc_column width=”1/2″][vc_column_text]Gaat jouw smartphonebatterij ook zo snel leeg? Wij van Mediagek reparatie zorgt dat jouw iPhone Batterij … binnen no time gerepareerd is. Wij bieden een effectieve oplossing! Bel één van onze Mediagek winkels voor een afspraak en binnen 30 minuten kun jij jouw smartphone weer ophalen.

Naast onze ervaringen met smartphonebatterijen, zijn er diverse onderzoeken die duidelijk aangeven dat jouw batterij na een bepaalde tijd vervangen moet worden. Wij van Mediagek hebben de ervaring en deskundigheid om binnen 30 minuten jouw batterij te vervangen. Daarnaast zullen wij jou voorzien van aantal tips zodat jouw batterij langer mee gaat. Hieronder kun je een kort stukje dat ervoor zorgt dat jouw batterij sneller leeg gaat dan gebruikelijk. Mocht je toch twijfelen en denk jij dat[/vc_column_text][/vc_column][/vc_row][vc_row][vc_column][vc_column_text]het iets anders kan zijn, bel ons dan gerust en wij van Mediagek zullen jou gerust op weg helpen.

In de wintermaanden zien wij vaak de batterijen van smartphones sneller leeggaan dan de overige maanden. Kou heeft helaas slecht invloed op jouw smartphonebatterij. Kou heeft effect op de elektrische spanning die bij het opladen en ontladen aanwezig is. Door middel van elektronische reacties komt energie uit de accu vrij, waarbij elektronen zich in de accu verplaatsen. De juiste temperatuur zorgt ervoor dat het verplaatsen van de elektronen soepel verloopt. Bij kou ontstaat de kans dat het proces vertraagd wordt en in sommige gevallen houdt het proces in zijn geheel op.

Naast het feit dat het proces van de accu verstoord kan worden door temperaturen, hebben we ook te maken met het feit dat jouw batterij niet oneindig opgeladen kan worden. Als je een lange tijd dezelfde smartphone hebt, zul je merken dat jouw batterij minder lang meegaat als voorheen. Uit onderzoek is gebleken dat de stoffen in de zoutoplossing door een chemische reactie afbreken. Doordat ze afbreken kunnen de lithiumionen hierdoor minder goed of helemaal niet stromen naar de andere kant van de batterij. Hier kun je helaas niets anders aandoen dan de batterij vervangen.

Mediagek reparatie zorgt dat jouw iPhone Batterij … binnen no time gerepareerd is. Wij bieden de beste services en onderdelen.[/vc_column_text][/vc_column][/vc_row]