Telefoon reparatie Ypenburg

Is uw telefoon stuk en werkt deze niet dan hoeft dat niet te betekenen dat u een nieuw toestel dient te kopen. MediaGek Ypenburg houdt van uitdagingen en gaat geen enkel probleem uit de weg. Uw kapotte telefoon is ons zorg! Wij zullen uw toestel zorgvuldig en gratis voor u onderzoeken zodat wij u een reparatie voorstel kunnen bieden. Is uw toestel in het water gevallen? Loopt uw batterij snel leeg? Wij van MediaGek Ypenburg beschikken over zeer ervaren experts die voor elk probleem een oplossing hebben.

iPhone reparatie Ypenburg terwijl u wacht

In de meeste gevallen kunt u wachten op de reparatie van uw iPhone. Afhankelijk van de drukte op dat moment kan uw telefoon in de meeste gevallen binnen 120 min gerepareerd worden. Ook vind u op de type reparatie meer informatie op de website. Tijdens de reparatie kunt u genieten van een heerlijke kop koffie.

Garantie de reparatie

Afhankelijk van welke type reparatie of onderdeel bieden wij u de beste garantie. Dit kan oplopen tot 12 maanden

No cure no pay

Het woord zegt het al, mochten wij uw toestel niet kunnen repareren dan betaald u ook niet. Wij vinden namelijk dat u niet hoeft te betalen voor iets wat niet gemaakt kan worden. (uitgezonderd waterschade reiniging)