Mediagek - iPhone en Samsung reparatie

WELKOM BIJ MEDIAGEK

MediaGek heeft jarenlang ervaring in het succesvol repareren van onder andere mobiele telefoons, iPhone en Samsung, waarbij uw tevredenheid onze prioriteit is. Vele zijn u al voor gegaan.

Onze technische experts zijn zeer ervaren in het repareren van elektronische gadgets. Denk hierbij aan mobiele telefoons zoals  iPhones, iPads, Samsung Galaxy, Huawei en vele andere merken. Ook voeren we dagelijks reparaties uit aan iMacs, Windows computers, laptops, camera’s en spelconsoles zoals Playstation. Bezoek een van onze 3 winkels in Zuid-Holland

TELEFOONBESCHERMING

Om te voorkomen dat je telefoon kapot gaat door een val hebben we diverse hoesjes en screenprotectors in de winkel om jouw toestel zo goed mogelijk te beschermen, We hebben een groot assortiment hoesjes en screenprotectors met verschillende materialen en kleuren.

Voorkomen is beter dan repareren!

Waarom Mediagek?

Geen reparatie die wij niet uit kunnen voeren. Wij lossen alle hardware en software problemen op!

Tot 365 dagen garantie

We staan ​​volledig achter onze reparaties en geven daarom op alle originele onderdelen 6 maanden garantie.

11 jaar ervaring

In 11 jaar uitgegroeid tot een zeer ervaren reparatiecentrum.  Wel prettig om te weten dat jouw toestel in goede handen is.

Refurbished toestellen

Mocht jouw toestel niet meer te repareren zijn of de kosten zijn te hoog dan kun je kiezen voor een refurbished toestel.

No cure no pay

Is het probleem toch niet opgelost? Dan betaalt u ook niet. U betaalt alleen als het probleem daadwerkelijk is opgelost.

Onze repair engineers staan klaar om jouw toestel te repareren!

Van smartphone tot tablet, smartwatch tot game console, de antieke tot aller nieuwste. Wij gaan geen uitdaging uit de weg. Zolang wij onderdelen voor jouw toestel kunnen krijgen, kunnen wij deze repareren. Mediagek Reparatie repareert jouw toestel (in de meeste gevallen) binnen 45 minuten terwijl jij geniet van een heerlijke kop koffie. Benieuwd of wij jouw toestel kunnen repareren? bel ons op een van de onderstaande nummers.

YPENBURG

Ypenburg

OEGSTGEEST

Oegstgeest

LEIDSCHENVEEN

Leidschenveen

WAT JULLIE OVER ONS ZEGGEN

YOUR OPINION REALLY MATTERS TO US

Ben je benieuwd wat klanten van Mediagek vinden? Begrijpelijk. Het gaat immers om vertrouwen.

En jullie beoordelingen zijn hiervoor het bewijs. We lezen ook graag jouw review.

ONS PARTNERS