RELAX... WE'VE GOT YOU COVERED

Al 11 jaar ervaring in het succesvol

repareren van personal smart devices in Nederland.

WELKOM BIJ MEDIAGEK

Uw beste en veilige plek om uw apparaat te repareren

MediaGek heeft jarenlang ervaring in het succesvol repareren van smartphones. Uw iPhone, Samsung en/of ander merk smartphone wordt bij Mediagek onder professionele omstandigheden gerepareerd, waarbij uw tevredenheid onze prioriteit is. Velen zijn u al voor gegaan. Onze technische experts zijn zeer ervaren in het repareren van allerlei elektronische gadgets. Denk hierbij aan mobiele telefoons zoals iPhones, iPads, Samsung Galaxy, Huawei en vele andere merken. Ook voeren we dagelijks reparaties uit aan iMacs, Windows computers, laptops, camera’s en spelconsoles zoals Playstation. Bezoek één van onze 3 winkels in Zuid-Holland en ervaar onze service en kwaliteit. Uw beste en veilige plek om uw apparaat te repareren.

Populaire reparaties

Alle merken van smartphone tot tablets.

Onze kwaliteiten

Waarom Mediagek?

Wij lossen hardware/software problemen op!

Tot 180 dagen garantie

We staan ​​volledig achter onze service en reparaties, daarom geven wij op alle originele onderdelen 180 dagen garantie.

11 jaar ervaring

In 11 jaar tijd zijn wij uitgegroeid tot een zeer ervaren reparatiecentrum. Wel prettig om te weten dat jouw toestel altijd in goede handen is.

Refurbished toestellen

Mocht jouw toestel niet meer te repareren zijn of de kosten zijn te hoog en toch bereikbaar willen blijven? dan kun je kiezen voor een refurbished toestel.

No cure no pay

Het komt niet vaak voor, maar Is het probleem toch niet op te lossen? Dan betaalt u ook niet. U betaalt alleen als het probleem daadwerkelijk is opgelost.

WAT JULLIE OVER ONS ZEGGEN

YOUR OPINION REALLY MATTERS TO US

Ben je benieuwd wat klanten van Mediagek vinden? Begrijpelijk. Het gaat immers om vertrouwen. En jullie beoordelingen zijn hiervoor het bewijs. We lezen ook graag jouw review.
Wow! Top klanten service. Gisteren ochtend is mijn laptop op de grond gevallen en de scharnier die het scherm met het toetsenboord verbind kwam los te zitten 🙁 direct die middag gebeld kon direct naar binnen. Prijs werd van te voren worden besproken en ivm met extra kosten werd ik direct gebeld ter informatie. Uiteindelijk is alles binnen een dag opgelost en was het echt een goede prijs. Recommend 10/10 heel aardige mensen, hele snelle service!
Zoë Schaaf (Zootert)
Zoë Schaaf (Zootert)
2021-04-09
Zojuist nieuwe batterij laten plaatsen in mijn iPhone7.. Goed en snel geholpen...en lekkere koffie. Dank heren
oscar van Strijp
oscar van Strijp
2021-03-15
Vandaag kreeg ik mijn nieuwe iPhone 12 pro binnen Ging meteen naar MediaGek en heb een goede screenprotector en een goed hoesje voor een lage prijs en top kwaliteit.
Deniz Alpay
Deniz Alpay
2021-03-08
Ik kwam met een kapotte iPhone 8 werd meteen gerepareerd top service! en top Kwaliteit! Klasse.
jan havens
jan havens
2021-03-08
Top kwaliteit !!
Pieter Nieuwenhuis
Pieter Nieuwenhuis
2021-02-16
Goede service en erg vriendelijk!
Rinse Buijk
Rinse Buijk
2021-02-11
Super fijne winkel. Snel en proffesionele hulp.
Peter Masoud
Peter Masoud
2021-02-10

Services

Mediagek biedt verschillend services

MediaGek biedt verschillend Services aan.

Naast ons expertise op het repareren van IPhone, Ipad, Imac, Samsung en nog vele andere merken, bieden wij ook extra services aan. Deze services bieden wij aan om een goed verlengstuk te zijn voor de wijk en/of winkelcentrum. Wij benutten onze winkelruimte om invulling te geven op hetgeen dat nog ontbreekt in de wijk. Voor jou als klant willen wij een one stop-shop zijn. Diverse zaken kun je bij ons opgelost krijgen. Services met oog voor de klant!

Smartphone reparaties

Koffiebar & Koffie to go

Kopie & Print service

Telefoonabonnementen

Inkt cartridges

Sleutelservice

Abonneer u om de nieuwste aanbiedingen van te ontvangen

Hoe het werkt

01.

Uw afspraak:

kom direct langs in één van onze wikels of maak een afspraak voor uw reparatie.
02.

De analyse:

Wij nemen uw smartphone of apparaat aan voor reparatie. vooraf doen wij een analyse en bespreken de tijd die wij nodig hebben en prijs met u af.

03.

De reparatie:

Na akkoord van u gaan wij direct aan de slag om het afgegeven smartphone of ander apparaat te repareren. zorgvuldig zorgen wij voor een goed eindresultaat. velen reparaties zijn klaar terwijl u wacht. in dat geval kunt u lekker genieten van een goed bak koffie die u kosteloos van ons krijgt.

04.

Het resultaat:

na enkele uren kunt u weer naar tevredenheid genieten van uw gerepareerde smathphone ofwel een ander apparaat dat door ons is gerepareerd. 100% tevredenheid is waar wij voor

Wij houden het simpel!

Breng jouw smartphone ter reparatie en wij zorgen ervoor dat jij weer snel kunt genieten van jouw gerepareerde smartphone.​
Dankzij onze ervaring en deskundigheid kunnen wij (bijna) alle reparaties garanderen. breng jouw smartphone of ander apparaat ter reparatie en wij doen de rest.

Wij repareren ook zakelijk!

Met onze zakelijke service is uw personeel altijd online en komt u als ondernemer niet voor verrassingen te staan. Mediagek helpt u en uw bedrijf verder.